I. Despre Noi

Produsele și serviciile prin intermediul site-ului www.roagro.ro sunt oferite de ROAGRO NEMDIS S.R.L.  cu sediul in Loc. Sendreni, Str. Principala, Nr. 12, Jud. Galati, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J17/1435/2019, avand cod unic de inregistrare RO41460839 , denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la: office@roagro.ro

Prin telefon la numarul: 0790999988

II. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul aparține Societății și colaboratorilor săi și nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul nostru scris.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Roagro.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

III. Securitatea datelor și a informațiilor personale

Informațiile cu caracter personal sunt confidențiale. Acest site nu colectează date personale despre vizitatorii și clienții săi, cu exceptia acelora care ne-au fost oferite în mod voluntar prin completarea formularului de înregistrare/contact/creare cont sau pe orice altă cale (telefon, e-mail). Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Roagro.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

IV. Înregistrarea utilizatorilor

Site-ul poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de noi, precum achiziționarea produselor, primirea de newslettere sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați și să vă creați un cont de utilizator pe site. Înregistarea pe site presupune acceptarea termenilor, condițiilor și politicilor noastre de confidențialitate.

V. Date personale

Prin inregistrarea ca utilizator al siteului Roagro.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Roagro.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Roagro.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Roagro.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

• identificarea si alegerea produselor

• inregistrarea dvs. ca utilizator pentru Roagro.ro

• efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau ramburs la curier, in conditiile reglementate la Capitolul VIII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii

• livrarea produselor comandate si achitate

Prin lansarea unei comezi electronice sau telefonice sunteți de acord cu formele de comunicare prin care ne derulăm operațiunile.

VII. Preturile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe site reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA 19% (taxa pe valoarea adaugată valabilă în România). Prețurile finale pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produs sau pentru o anumită perioadă.

VIII . Metode de plată

• On-line cu cardul de debit sau de credit

• Ramburs direct la curier, in momentul in care ajunge comanda

• Numerar sau cu cardul in magazin (Sendreni, strada Principala, nr.12, Galati)

• Prin ordin de plata conform facturii emise

IX. Descrierea si returnarea produselor

Roagro.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, nu garantam ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Roagro.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

X. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut, pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. Ne rezervăm dreptul, dar nu avem obligația, de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu avem obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe site transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară.

XI. Forța majoră

Societatea, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către roagro.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de pe roagro.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele roagro.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XII. Publicitatea

Roagro.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea site-ului și prin acceptarea termenilor, condițiilor și a politicii de confidențialitate vă exprimați în mod direct acceptul de a fi desinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIII. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

Respectăm dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la prorpietatea intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail sau să ne contactați la numărul de telefon ori la adresa de corespondență afișate în partea introductivă a acestui document.

XIV. Legislatia aplicabila

Termenii si conditiile Roagro.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Roagro.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza teritoriala a Romaniei.

XV. Prezentarea ofertei

Ne rezervăm dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul roagro.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site au, de asemenea, caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

XVI. Politica de confidențialitate & Politica cookie

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe detalii cu privire la Politica de confidențialitate sau Politica de utilizare cookies, vă rugăm să accesați secțiunile respective.